samvete säljes

Mitt samvete borde gömmas i en byrålåda.
Det tror att det måste skrika för att jag städat och tvättat och suttit en stund vid datorn.
När möjligheten finns att UMGÅS kvalitetstid med EN son under flera timmar.
Han har spelat Myror i brallan och sitter nu nöjt och lyssnar på Nils Karlsson Pyssling.

Säljes: samvete till högstbjudande - extra bra pris till dig som är diktator eller liknande.





Kommentarer
Postat av: Systeryster

Ditt samvete har jag nu gömt i en byrålåda, som bränts och blivit till aska, sedan ingått ett evihetslångt avtal med yttersta delen av vårt oändliga universum. Njut av ren tvätt och tanken av att din son är nöjd för det lilla. Som för honom troligtvis är en hel värld. Du finns ju till precis när han behöver dig som mest ändå, och de tillfällena inträffar säkerligen oftast inte under tvätt- och städperiod. Man får icke-umgås med sin son även när man har en särskild chans till detta. Det har ingenting med att vara bra eller dålig förälder att göra, det vet du! Kanske det handlar om att ta vara på en tid som var perfekt till just städning? Ta vara på din kunskap.



Älskar dig, och tack för hjälpen med alla möbler och förflyttning av saker! Det kändes verkligen lyxigt. (Förresten så har jag kommit på varför man är förvirrad, det är för att hjärnan, så som allt annat i universum, strävar efter oordning. Är man förvirrad och allt känns som kaos så innebär det alltså bara att man håller på att uppfylla ett av universums essentiella eftersträvanden. DET är coolt!)

2009-09-09 @ 21:31:35
URL: http://moamarianatalia.blogg.se/
Postat av: Jonna

Tack, känner mig lyft och glad tack vare din kommentar! Älskar dig kära syster.

Är det såna spännande saker som strävan efter kaos som du får lära dig nu? Låter urhäftigt! Jag vill veta mer när det finns tid till samtal...

2009-09-10 @ 21:37:09
URL: http://idealisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0