soffperspektiv eller morgonstund har mer än guld i mun

Oj, så har ännu en liten vecka gått utan nästan något skrivande. Jo, på jobbet förstås. Första protokollet för hösten så gott som färdigt. Men det är ju mer av sammanställning och redigering och inte särdeles kreativt (tur att jag gillar även det).Hemma skrivs det listor - matplanering, handlingslistor, ett och annat utkast till veckovisa eller dagvisa ansvarsområden i familjen. Ett tecken på höga höstambitioner.

Konstaterar annars den här sensommaren att magen börjat få någon slags hängande form och att jag nog behöver försöka motverka tyngdlagen. Därmed anmäld till Göteneklassikern (15 km löpning på tre veckor). Ett gympass i fredags. Cykeltur i motvind igår. En påse smågodis på kvällen. Suck. Svordom över att någon är vansinnig nog att köpa hem droger när det finns en sockernarkoman i hushållet.

Morgonstund har visserligen guld i mun men också gårdagkvällens sockerchock. Gjorde visst en typisk "jonna" och spenderade en natt på soffan. Länge sedan senast vill jag påpeka! Nu väntar kompensationsborstning av tänder hela morgonen och eventuellt en lite irriterad make... Nyperkulerat kaffe kan nog råda bot på det eventuella.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0