Medarbetare sökes till Försäkringskassans Kundcenter

Välkommen till oss på Försäkringskassans Kundcenter. Här tror vi på varje medarbetare!

Jag menar - här tror vi på att varje medarbetare på sikt kan bli en lyckligt lydig och sekundjagande medarbetare. Du kanske inte tror att det är möjligt? Med de rätta medlen går det!

Vår utmärkta metod är att mäta och redovisa allt våra kära medarbetare gör. Vi tror på kontroll och på allt annat som får arbetsglädjen att frodas! Vi tar till exempel en bra idé - att jobba medan man har kunden kvar i luren. Vi bestämmer en maxtid på låt säga generösa 25 sekunder för det arbete medarbetaren får göra efter att man avslutat samtalet. Så förstår våra medarbetare vad som är rätt och riktigt. Och vad som skapar ett riktigt gott och lyckat arbete! Inte ska de behöva anstränga sina kloka hjärnor med att tänka själva, nej låt dem vila! 

Olikheter tror vi på! Mellan 20 och 60 sekunders skillnad på folk kan vi absolut ta. Då kan vi tillsammans nå den vackra siffran vi valde för några år sedan. Och en siffra som är vacker vill man ju inte ändra på i första taget, eller hur!? Hör så skönt det låter - tvåhundrafyrtio sekunder! Jobbet är kanske lite annorlunda nu men det liknar ju ialla fall det vi gjorde för några år sedan. Inte ska vi hänga upp oss på småtjafs som handläggning och utbetalningar och dokumentation och sånt! Vi räknar med att varje medarbetare tar sitt ansvar för att tala snabbt, lätt och rätt och för att fiffla till tiderna så att de blir så där skönt snygga. Tillsammans kan vi bygga!

Glömde jag säga att vi också erbjuder annan kontroll, t.ex. kontroll över när våra medarbetare går på toaletten. Så kan de känna sig riktigt trygga! Samt kontroll över när de får en fråga från en kollega. Ibland hör vi att de skrattar tillsammans och då säger vi att vi hör arbetsglädjen klinga mellan väggarna! Självklart erbjuder vi också kontroll över exakt vilken tid de kan ta sin rast. Och skulle man missa rasten erbjuder vi dessutom den fantastiska möjligheten att ta den ändå - och att meddela chefen så att man kan få en annan rasttid redovisad i sitt schema. Då kan man få en sån där vacker, fin och snygg siffra i sina papper! Trots sitt slarv. 

Allt detta och mer därtill för den ringa kostnaden av en kreativ själ. Den är värd mycket för oss - mer än 20.000 kr i månaden före skatt. Välkommen!


Kommentarer
Postat av: Ninne

Hu!

Denna fyrkantiga kontorsvärld utan insikter... Borde inte du vara någon annanstans? Kram!

2010-05-28 @ 08:03:55
URL: http://www.ninnefilosofier.blogspot.com
Postat av: Pappan

Robotar skall bara finnas inom industrin.

Du har så mycket annat att delge dina medmänniskor.

De väntar på dig därute.Kramar från pappan <3

2010-05-28 @ 08:17:16
Postat av: Catarina Palmér

Hej Jonna,Blev nyfiken på vad du skrivit när jag såg ditt inlägg på Facebook. Tråkig läsning... passar dock på ganska många arbetsplatser. Även min tyvärr. Extremt stressande när man även har barn att lämna/hämta på dagis, gå tidigare då det är vårfest/julfest, utvecklingssamtal VAB, etc. Speciellt stressande är det då arbetsplatsen är fylld med tanter som glömt hur det är att vara arbetande småbarnsförälder. Jag kände mig så extremt påpassad så jag fick allergiska utslag och blev sjukskriven i två veckor... SKA byta jobb...!!!! Man kan faktiskt bli sjuk av en osund psykosocial miljö!!! De som sätter upp sådana sjuka regler kan inte ha någon som helst uppfattning om hur människan fungerar! Man häpnar!Hoppas du hittar något bättre Jonna!Kram, Catarina

2010-05-28 @ 08:50:50
Postat av: Anonym

Bra skrivet Jonna...tycker vi alla är värda ngt bättre. Stor kram till dig

2010-05-28 @ 18:18:14
Postat av: Ylva

Nu när jag har bytt jobb är jag fascinerad över att kunna luncha i 35 minuter istället för 30 - utan att bli straffad, att kunna fråga en kollega saker i lugn och ro och till och med hinna fråga hur helgen har varit - på arbetstid! Det finns sådana arbetsplatser och det är fantastiskt att slippa den vedervärdiga ångesten varje dag när man ska jobba. Hoppas att du också får uppleva en sådan frid snart, kram!

2010-05-28 @ 21:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0