eld lockar till påsk...

 
Vandrat en sväng i biblioteket idag. Barn- och ungdomshyllan lockade mest!
 
 

En fin bild på de finaste!


diarré och spyor

Hämtar kraft vid köksbordet efter stackars lillskruttans elakaste magsjuka hittills. Usch! Så synd om henne:( Tappade räkningen på hur många gånger hon kräktes under eftermiddagen och kvällen. Jävla skitsjuka. Storskrutten hade diarré igår men dessvärre smitta från olika håll så risken för ytterligare sjukor är jävligt stor. Svordomar passar bra en sån här dag.


brass, brass, mera brass!

Stolt brassgäng! Stolt mamma och pappa i publiken:)


vem bestämmer?

Det undrade sonen häromdagen när jag sa att jag skulle klippa mig idag. Så här blev det. Oavsett vem som nu bestämde...:)


Heja Villa!!!


vaffö dä då?

Lägger mycket mer tankar och kraft än jag vill på en viss person. Väldigt ovan situation för mig. Jaha. Vad ska jag lära mig av detta?


livet som en balansakt

Bra dagar finns, balanserade. Startade dagen med ett yogapass på Lifeclub. Jag har verkligen hittat rätt med den träningsformen. Som ung var jag lite apaktig (inte hårig) men senigt stark och hyfsat smidig. Lite av det känns det som att yogan lockar fram. Med ljuset som levt med oss senaste dagarna (veckan?) så växer energin och glädjen i mig. Vabdagarna gjorde så gott att jag nästan skäms. Kom i precis rätt tid kan jag konstatera i efterhand. Början av förra veckan bjöd på en hel del tårar. Så tömd och energilös. Men nu känner jag tacksamhet för återhämtningen som oväntat bjöds. Nu väntar en intensiv arbetsvecka men jag behöver verkligen vårda balansen i mitt liv. Inte så mycket till röda trådar i det här inlägget men jag tillåter mig att sväva. Dagen i övrigt? Målning, utelek, bandyhejning, mat och fika. Aktat balansen någorlunda:)


i väntan på magsjukan - vår i luften!

I väntan på magsjuka har vi känt på våren. Lyckliga pojkar som testade joggingskorna idag. Solen värmer faktiskt och livet och lusten kommer åter. När lillskruttan blev magsjuk i onsdags kändes det så tungt. Men tack vare att det vände så snabbt och att ingen annan blivit sjuk (ännu) så har de 48 timmarna blivit goda dagar på hemmaplan. Mycket vila, mycket tvättat, soliga stunder, lek och cykling -utomhus, vattnade blommor och vårgardiner istället för julgardiner för att nämna något av det goda. Lite skrämmande att jag tror att vi andra håller oss friska. För bra för att vara sant? Säger till mig - njut så länge du kan. Punkt.


ovälkomna kompanjoner

Ilska och frustration är mina ovälkomna kompanjoner dessa dagar. Far åt pipsvängen vettja. Eller var helst ni önskar. Men mil ifrån mig. Eller ska ni föreställa såna där tankeställare som ska få en att stanna upp och - ja vadå?


finaste kusinskaran

Så sällan de är samlade allihop. Jag gläds åt att de tycker så mycket om varandra.


välkommen lediga dagar!

Ljuset i bilen ger fantastiska bilder. Icke. Men det är fantastiskt skönt att vara på väg. Träffa hela min familj på en och samma helg! Och heja på Alfred som spelar bandycup. Välkommen lediga dagar. Ni är så efterlängtade.

 

Försenad uppdatering med massor av buggar, spännande. Välraderade nu hoppas jag.


RSS 2.0