fira är överskattat men vardagsmys är bra!

Tänk vad mycket man skulle glömma om man inte hade en mamma som påminde en. Och nu tänker jag inte bara på mina egna barns relativa glömska. Idag påmindes jag om att det är vår bröllopsdag. Av min kära mor. Som i sin tur påmints av sin kalender? Ja så nu firar vi stort! Har ätit pizza med kartonger på bordet och nu bakas det samtidigt som maken testar om MC:n startar även idag. Och i ärlighetens namn har vi det jättebra! Gillar hur vi lever nu trots det hektiska småbarnslivet och massor att göra. Det är nog de gemensamma projekten som piffar till allra mest i vardagen, resan som väntar och renoveringen. Vi har underbart lika smak med. Mycket praktiskt och bra. Kärlek till min fina man idag även om firandet inte är det mest storslagna:)


något så unikt som - en lugn stund...

I alla fall om man högst lämpligt glömmer alla göromål för en stund. Mycket svårt men jag försöker!


Som sommar ska vara

Från en skön häromdagendag!


resa - jävla bra! solen - jävla bra! jobba - inte så bra...!

Ibland tror man att vara uppe ska skapa enorma mängder energi. Den här veckan har varit sådan. Hysteriskt på jobbet och med underbart väder att njuta av samtidigt som måstena växt sig högre än alla bönstjälkar i sagorna. Det är då man börjar kallsvettas i uppvakningsstunden. Tur att jag känner mig vid det här laget och vet att jag ska stressa ner och ta hand om mig. Ska bara jaga i kapp först och samla den den där energin som jag förväntar mig ska ligga i fina högar kring midnatt...
 
Så mycket underbart på gång! Renovering och resa väntar mot slutet av sommaren och i höst. Jag älskar att ha planer, planera och att gå och se fram emot... Ger livet en extra krydda. Nu ska jag inte krydda mer idag utan försöka få en stackars son att nattkissa. Fasiken vad synd det är om sängvätare.
 
Idag har vi tre nyklipptingar i familjen och minstingen är så söt att det knappt går att ta ögonen från henne. Bildbevis imorgon om jag kan lyckas fånga henne i den vilda framfarten. Urhäftigt att vi fått ett så självständigt barn men som maken säger så vore det smidigt om hon någon gång ville gå åt samma håll =) 

vy för joggare = jag!

Hade ingen aning om hur tjusiga vyer det finns för joggare i dessa omgivningar. Nu har jag en aning!


två bortskämda snorungar nu...?

iPodexperten! Kan jag snart kalla mig... Tvingades först bara återställa fabriksinställningarna och höll på att ta till lipen men sedan har jag fattat hur man synkroniserar program mellan iPhone och iPod och gjort detta. Mäkta stolt! Och mycket hungrig. Så nu ska skafferiet och jag ha en mitt-i-natta-date.


nummer 1 i kategori träning

Nu kommer det snart finnas en ny kategori. Träning! Snart joggingklara fötter av olika storlek...


inga händer på det enda täcket!

Med ett täcke är det svårt att undvika närhet och närhet brukar kräva utredda konflikter och utredda konflikter är bra för kärleken och närhet är ännu bättre kärleken. Så mitt bästa tips för kärleken är alltså - ett täcke! Egentligen är det min mans tips men jag lånar det lite för ett gott syfte:)


det vackra med semester

Känner att jag behöver skapa lite jämvikt genom att bjuda några bilder från den underbara och förfärliga platsen jag nämnde i förra inlägget. Och så är det ju så kul att äntligen kunna blogga från den här IPhonen med en fungerande app.


äntligen hemma i dignande musskit!

Jag älskar att resa bort och särskilt till hela familjens favvoplats i Värmland. Men det här handlar inte om att resa bort utan om att komma hem. Vilket jag poetiskt nog skulle kunna säga att vi gör i Älgå. Men idag, just den här gången, längtade jag hem. Efter regn i överflöd och ettåringspass från allehanda faror tio meter från en sjö med klippor och trappor var man än vänder sig. Mygg och knott blev också väl närgångna. Superstackars lillskruttan som har 14 myggbett på ena kinden och ser misshandlad ut. Därför blev hemma plötsligt underbart i afton. Och rosorna välkomnade oss tillsammans med smultronen och de nästan mogna krusbären. Dignande juliträdgård. Musskiten som vi hittade i alla rum kändes lite minus och snuskigt. Men inte ens det tog bort glädjen i hemma just idag. Heja musfällorna nu bara.


RSS 2.0