tankar energi i min SJ-stol!

På väg och det är så skönt. Jag älskar att läsa, tänka, lyssna och känna tågets skakningar. Ha bara en liten väska med mig och vara på - litet som stort - äventyr. Resa ensam är tillfälle att gå in i sig själv, reflektera, skriva och bara vara. Så gött! Resa med andra är tillfälle att umgås, uppleva äventyr och skapa gemensamma minnen. Gillar att vara på väg till min syster och att det är utbildning i dagarna två därefter. Gillar att vår Mallorcaresa närmar sig! Ska bara vårda mitt inre lite nu så den uppblommande stressen istället går in i slokaläge. Detta är själavård för en tänkande typ. Tid att skriva före midnatt!


sommarens sista dag?

Tacksam för min fina familj, för sommaren som varat långt in i september och för sommaren som väntar oss nästa vecka. Godnatt med några bilder från en stund i Råbäck igår.


kris?

Nyjoggad halvdöd men peppad typ. Nu jäklar är jag på gång! Två joggingturer och två gympass på samma antal veckor. Nytt rekord tror jag. Det är aldrig för sent att få en trettioårskris. Om jag inte fyllde fyrtio i juni? Nej det var inte jag.


RSS 2.0