senaste nytt från den vita hallen i det lilla huset på slätten

Dörrhandtag. En garderobsdörr. Hatthylla med provhängd skolväska!


stolt barn gör modershjärtat varmt

Har en så stor son att han fixar att klippa gräsmattan. Känns inte som jag hinner fatta hur fort barnen växer. Fått se de fina resultaten på nationella proven i trean idag. Med bravur godkänt! Så stolt. Och roligast av allt att han själv fått en ordentlig bekräftelse på vad han kan och att han själv är stolt.


Lillskruttan fixar själv

Redo för utelek! Mössa och skor så funkar det fint.


blunda hårt för skiten så försvinner den nästan helt!

Jag tycker om utsikten från vårt sovrum, särskilt när solen lyser in på eftermiddagen eller som nu, när den är på väg att lägga sig. Lillskruttan sover och killarna är strax i drömmarnas land. En helt stilla stund i vårt lilla hus. Tänker ta en stund med Candy crush och Eld innan förberedelser för morgondagen tar vid. Håller stressen stången med benhård planering och selektivt seende. Spärrar upp ögonen för solnedgången och kisar när jag kommer in i köket. Och hallen. Och vardagsrummet. Och på toaletten. Men nu sitter jag på en halvbäddad säng och övar på att tänka på vad jag åstadkommit och på vad nedvarvning gör för kropp och själ. God kväll på er.


May. 25, 2013

Liten på jorden men stor i blåset. Premiärkonsert med juniororkestern på torget i Götene idag. Fasa stolt moder. Ytterligare en premiär samma dag. Finaste bollkallen :)


Nattsuddare

Tiden finns. Definitivt. Existerar. Däremot inte för bloggning. Tiden fastnar i arbetskroken. Halar liksom in den och vägrar att släppa taget. Försöker ta ikapp den förlorade tanketiden runt midnatt vareviga afton. Men nu skriker ögonblicken efter stängningsdags så god natt!


RSS 2.0