Förbjud smågodis omedelbart

Smågodis är ångestframkallande och borde förbjudas i alla hem med sockersuktande mammor.


Tiittuut! tiittuut! tiiiitut!!!

Cooling!


ögongrus

kan trötthet bli poesi?
då är jag den största poeten

men om jag somnar?
faller livets jag genom rymden

pulvriserad pannkaka
närmar sig tandborsten


årets glögg = hostmedicin

Försmak på julen men framförallt - hostmedicin? Den godast tänkbara. Bolagets unika glögg med smak av ingefära. Mumma för smaklök och hostig hals... Därför är glaset nu tomt. Ja, det var det redan igår faktiskt.


mörker, ljus och Obama

Nyss bidde det svart i hela bygden och vi fick tända levande ljus i lykta och ficklampa för att söka oss fram i det kolsvarta huset. Tydligen var det inte bara här i lilla obygden utan TV-sändningen från Villas bandymatch gick också ner. Snabb info om brand i ett ställverk när matchen återkom. Idag har jag informerats om kommunens krishantering. Fantasifull som jag är såg jag ett krisscenario framför mig under de 14 minuter som det var mörkt... Jag tror att jag kan släppa det nu men tänker på de som verkligen drabbas av kriser och extraordinära händelser på vår jord. Inte bara 14 minuters tryggt mörker. 
 
Avslutar detta korta inlägg med ett rungande Heja Obama! Han behövs på sin post för att hålla ljuset och hoppet vid liv.

Stiltje i stormens öga

Det är ju nu det händer som mest! Och då finns varken tid eller ork att blogga. Samtidigt känns det som att livet på något sätt står helt still. Kanske för att det inte finns utrymme för annat än jobb och vardag? Körsången ligger på is, träningen likaså och sjukdomarna skockar sig. Eller stockar sig. Min rethosta vill inte riktigt ge med sig. Jag trivs på mitt nya jobb men känner mig lite som en glidare:) Än gör jag ju ingen verklig nytta men den dagen kommer förstås då det förväntas lite mer av mig. Nu förväntas jag nog sova så jag orkar med en ny höstdag i kommunal verksamhet. Godnatt!


RSS 2.0