semesterkillar

Gottar sig med pizza och mixed grill! Så duktiga på att bära och flytta när vi nu är inne på tredje boendet;) Njuter i fulla drag av värme och lagom äventyr ! Får visst skippa bilden för att kunna bli publicerad här...


reeesfeeeber!!!!

...har inte de här två men individerna i framsätet lider desto mer av åkomman. Och spela-död-effekten slog till oss båda så inte har vi gott om tid heller... HJÄLP vill jag skrika! Jävligt högt. Vet bara inte med vad. Resfeber maximum. Vill bara vara framme, åtminstone på flygplatsen...


det stora äventyret börjar nu!

Den första anhalten på resan avklarad. Misstänkt trött stor son, hoppas ingen sjukdom är på gång för det är ju nu som det stora äventyret börjar! Vår efterlängtade Kroatienresa. Med första anhalt Örebro.


objudna gäster

Gissa vad vi gör för skojigt idag!? Vi har ju så lite annat att fixa med två dagar innan avresa!...


andning i frid

Dygnets timmar vill inte räcka till så nu sitter jag här på andra sidan midnatt igen... Dags att varva ner lite inför semestern så att inte någon i familjen klubbas när den verkliga ledigheten inträder på lördag. Eller ledighet? Äventyr ska det kallas - att flacka runt i främmande land och bo i fem olika lägenheter på tolv nätter. Låter lagom kul när man hör det så men det ska bli underbart. Kristallklart vatten, värme och skön samvaro med lagom spännande upplevelser. Jag längtar nu. När jag äntligen får en stunds andning i frid.


vinande ljud = urjäkla läskigt

Snälla och trevliga men man vill ändå inte behöva åka hit. Inte med konstiga ljud. Verkar inte vara allvarligt dock så tack för det!


sista ljuva

Förmodligen sista frukosten på glasverandan för sommaren. Kanske någonsin. Ljuvliga - om än mögliga - plats i universum!


bara munkar???

Litet besök idag med delar av trevliga familjen Lager vid klosterkyrkan i Varnhem. Avkopplande att lämna tvätt- och packningsstöket åt sitt öde. Bara vara och äta god salami- och briesmörgås, kika runt och föreställa sig morgontvättande munkar och sedan svalka sig lite i närbelägen sjö. Gott.

Och så hade jag hela tänder! Men försäkringen gick upp, så lite skräp ändå...

Avslutat med tung men genomförd joggningrunda. Nu dusch och godnatt.


kalas kalas kallt as!

Det finns ju inte direkt någon tid över för att fota när man ska serva ett gäng kalasande barn och hålla i diverse udda OS-grenar. Därav den usla skörden av foton. Men två lyckade kalas bidde de'! Nöjda barn och nöjda föräldrar. Men den ena förälderns humör är lite på dalande. Vilken förälders? Ledtråd: det är en hon... Typisk men trist reaktion på fullspäckadhet lite för lång tid. Sova på Pelles arm och skita i all planering.


gårdagens karusellbarn roade sig UTAN sin älskade mor

De var med sin fina pappa på Skara sommarland igår, denna härliga bild fick jag!


barnkalasdukat vid midnatt = fullständig idioti? nejdå, bara nödvändig idioti!

Om barnkalaset börjar 17.30 och jobbet slutar 16.30 så vill det till att förbereda kvällen före... Gäsp! Och godnatt nu. Satsar på OS i Skeby för 9-åringar och hoppas kunna kombinera med lite riktig OS-handboll :)


stretch efter joggning!

7 min och 12 sek per km är inget att skryta med men jag är igång på riktigt med mina mått mätt :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1121552/images/2012/pic_5022c946e087c3492a000000.jpg" class="image">


solvägg och nedräkning

Sitter vid solväggen och njuter. Värmen kan jag inte hurra för men väl för en stilla kväll, äntligen lite sol och två dagar kvar som heltidsarbetande på FK. Pojkarna i familjen fiskar och jag hoppas att minsta godingen sover lugnt medan jag låtsas att jag har en sån där babywatcher (hmmm..) och lurar till mig en solvägg en stund. Nu måste jag lyssna. Är visst inte så lättlurad.


själslig död och återuppståndelse på EM

När jobbet dödar själen finns det bara ett alternativ. Fråga sig - vad kan ge mig lite energi? Mitt svar idag. Ett ordentligt stopp på en lugn och intagande plats. En möbel- och inredningsbutik... Så rogivande och njutbart att se på vackra möbler och inredningsdetaljer. Unnade mig några enkla små ting för vardagsnjutning och hade i tankarna just det, att jag unnade mig. En skön känsla och kom hem till familjen med lite mer närvaro och energi än igår. Då ville jag bara fly trots att jag inte träffat barnen på hela dagen. Urledsamt! Men knäcker mig inte. Handlar ju bara om energinivå. Inte kärlek. För den är oändlig! Om detta hade varit en välläst blogg kunde man trott att detta var ett sponsrat inlägg för tusan...


stör ej! renoveringsplanering pågår...

Den självutnämnda - och faktiskt lite utbildade - projektledaren tillämpar sina kunskaper. På Projekt glasveranda ska bli funktionell hall! Mycket spännande och fint samarbete mellan projektledaren och hennes hantverkare ;)


sensommarkänning och melankoli

Mysig släktträff med sensommarkänning har denna dagen burit. Godafton från en tillfälligt melankolisk.


grattis älskade unge!!!

Den bästa födelsedagspresenten hittills! Återstår att se om den fungerar... Grattis älskade unge på din 9-årsdag!!! Jag är så glad över att få följa dig på din väg genom livet.


summertime in our glasveranda!

Men hur ska vi nu kunna bygga om vår underbara glasveranda till välisolerad huvudingång? Vi har ju nyss upptäckt vilka underbara kvällar man kan spendera här...


mina finaste ipoddare i socialt skick...


goaste ungen i universum


RSS 2.0