äntligen lite nystart

  • Första träningspasset för i år och jag har köpt ett terminskort. Heja gympan i vår idrottshall!
  • Sökt några fler jobb. Vet att det kommer något bra, lite osäkert när exakt bara...
  • Promenerat flera gånger med sol i ansiktet = två bra saker till, alltså promenad och sol.
  • Bokat en klipptid och bokat biobiljetter till "Simon och ekarna".
  • Försöker bryta sockerbegäret med lite LCHF-kost och konstaterar att det är effektivt!

lite politisk idag

Idag känner hon sig lite politisk och funderar på ett gå med i ett politiskt parti. Till startsidan
Nu är det gjort, snabbt och lätt. Vem kunde väl tro det?

skörhet och tacksamhet

Livet är skört. Det vara bara det jag ville få sagt idag. Och att jag är så tacksam över min fina familj.

årskrönikan får vänta lite till

En liten årskrönika vore ju på sin plats och foton från julledigheten. Men det får bli en annan dag för jag ramlar nästan av stolen här av trötthet. Måste bara berätta att idag har jag skickat ännu en ansökan. Till drömjobbet. Ännu har jag nog inte tillräckliga kvalifikationer för att kunna konkurrera men jag hoppas, hoppas, hoppas ändå. För egentligen är det som gjort för mig. Kommer vara lite fylligare blogginlägg en annan dag. Nu ska jag dricka te och i värsta fall ta en bit av blockchokladen i skafferiet eller lite av romrussinglassen i frysen. Jag försöker annars bryta julfrossan, tror till och med det var sockerabstinens jag mådde piss av senaste natten! Så den behöver v-e-r-k-l-i-g-e-n brytas.

startar 2012 som urlakad virkande trasa!

Hemma igen och här igen! Senaste veckan har innehållit både ont och gott. Bilresor, släktträffar, magsjukor och mycket snö. Tyvärr har sjukdom och medföljande oro liksom tagit över vardagen lite väl mycket. Även om vi kämpat emot tappert och åkt längdskidor efter ork och friskhet. Kom hem idag och hemmet var mysigare än jag mindes... Almisen har äntligen kommit igång bra med ätandet idag. Förbaskat vilken oro det skapar när barnen är små och sjuka. Jag känner mig lite som en urlakad trasa trots att jag inte varit särskilt sjuk. Ammat alldeles kollossalt och varit så efterfrågad att jag känner mig just tömd. Men det är ju först när det börjar vända som det finns tid att känna. Jag kan inte ens föreställa mig hur det måste vara att leva med ett allvarligt sjukt barn...
Annars väntar nya krafttag för 2012. Jag har inte kommit till det årliga avslutet och efterkommande nystart som jag alltid mentalt brukar göra. Det är inte likt mig och tyder inte på att det inte behövs, förmodligen det motsatta. Jag behöver skapa mer energi för att ens komma till skott med det mentala. Får väl börja i den änden. På tal om ändar så har jag börjat virka på något som kanske ska bli en grytlapp, en gammelrosa. Jag gör luftmaskor och halvstolpar. Det är stort ska ni veta, att en som har fingrar som blir stela som pinnar av allt typ av handarbete och sömnad ändå ger sig på detta! Så tack mamma som lärde Alfred virka häromdagen. Och tack Alfred som ville lära sig att virka tillsammans med läromästaren mormor.

RSS 2.0