bakåt och framåt

Ikväll är känslolivet lite veligt, kan inte riktigt bestämma sig för vilken landningsbana det ska ta. Mina fina killar ligger i sina sängar och vill helst att jag ska sitta bredvid dem. Men jag sitter här vid datorn och svarar att "det är för sent att förklara det nu" på frågan:
-Varför sitter du aldrig hos mig mamma?
Det är nu inte så att jag aldrig sitter eller ligger intill mina finaste på kvällen men det är sällan tillräckligt trots läsning och mys. Liten suck. Samvetet gnager lite lätt.

Det har varit en fantastiskt skön ledig vecka som nu passerat. Också lite vemodigt att semestern är slut. Särskilt med tanke på att veckan som kommer ser ut att hålla ett fullspäckat program från tidig morgon till sen kväll. I princip var dag. Och därpå lite nya utmaningar för mig på jobbet och en hel del att ta itu med efter en veckas ledighet. Skulle behöva jobba ett antal extra timmar för att vara förberedd inför uppdraget på torsdag som så kallad faktalämnare. Halvläskigt även om det (säkert?) blir väldigt roligt och intressant.

Renoveringen! Min man är helt fantastisk. Han har inte varit ledig hela veckan utan bara två dagar extra. På dem har han skapat underverk. Öppnat två nya hål i väggen (som består av världens bredaste och tjockaste brädor) för att sätta in nya dörrar. Fixat med dörrkarmar och en ny dörr och en nygammal dörr! Så underbart att kunna återanvända material som redan finns i huset. Stängt igen två gamla (dörr)hål i väggen så att vi nu har en hel vägg att möblera mot i allrummet, även om det ska till lite pärlspont och målning först. Allt i sovrummet är utrivet, även golvet. Nu ska vi börja forma rummet som vi vill ha det. Som tur är gillar jag och min man nästan alltid samma stil när det gäller inredning. Stor fördel i sammanhanget =)

På slutklämmen av dagens bloggande. Jag är mäkta stolt över mina hembakta skorpor och över marmeladen som jag kokat idag. Skorporna blev dessutom goda! Marmeladen får vi se om den är ätbar. Jag är ändå stolt som en höna. Godkväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0