magiskt datum

Jag inser det magiska i att få ett datum på det här sättet. Ett beräknat datum för ett barns födelse. I det här fallet vårt barn. Det är idag, den 19 februari 2011. Nu återstår bara lite drygt en timme av dygnet och jag kan med hundraprocentig säkerhet nu säga att jag kommer att gå över tiden. Ett mycket lustigt uttryck när man tänker på det förresten. Gå Över Tiden. Ganska spännande låter det om man bara hör det. Men fysjutton vilken känslomässig urladdning det har inneburit för min del idag. Och stackars familjen. Grinigare och surare har man fått leta efter under stora delar av dagen. Helt plötsligt kändes det totalt meningslöst att ta tag i något att göra här hemma, ointressant att pyssla med nåt "göra i ordning" eller pyssel som åtminstone delvis lockat det sista. Bara skit. Och jag trodde dessutom att det var något på gång i morse, kände en hel del förvärkar och den lite molande smärtan som jag vill minnas inlett mina tidigare förlossninger. Men icke! Och nu ikväll sitter jag här igen och tänker att det kanske är lika bra om det dröjer. Kanske är det så att Axel trots allt åker på en omgång av vattkoppor, med start på rumpan av alla ställen i sådana fall. Morgondagen lär utvisa... Hej och hå. En dag i taget.

Kommentarer
Postat av: Mamman

Ja du min lilla gumma, tålamodet prövas i alla möjliga stunder...men du är så klok, en dag i taget är bäst! Mycket kärlek och styrka till dig....<3

2011-02-20 @ 00:00:38
Postat av: Anna-Lena

Energi, jävlar-anamma och massor av strålande lycka skickar jag till dig och hela familjen!

Go tur tills underverket är i din famn!

♥-kram Anna

2011-02-20 @ 10:12:21
Postat av: Jonna

Tack mamma och Anna! Igår var en mycket bättre dag tack och lov. Tog nya tag och njöt av solen =) Nu är det vardag igen och ingen bebis i sikte men ska försöka gör det bästa av situationen. Kram!

2011-02-21 @ 09:15:44
Postat av: Heidi

Hej tjejen!

Hoppas vattkopporna lyser med sin frånvaro och att bebisen behagar titta ut snart. Själv hade jag turen att få två barn före beräknad förlossning (2 veckor för Emilia och 3 dagar för Sebbe). Jonte kom precis på dagen. Jag hade blivit galen av att vänta men man klarar väl av det också när man måste. Kram!

2011-02-21 @ 12:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0