kräks på effektivitet, dra en gåta istället!

Vi har läst lite gåtor ikväll, jag och barnen. Himla roligt tycker både sex- och åttaåringen. De övade friskt på att hitta på egna. Sexåringens går i stilen "Vad är det som står på golvet?" och "Vad kan man ha på kroppen?". Åttaåringens lyder ungefär "Vad är det som springer och springer utan att komma i mål?".
Dagen har varit högproduktiv och högeffektiv och jag är så jävla trött på just detta. Vill inte vara ett förbannat dugg produktiv och effektiv mer. Så tack gode gud för sista arbetsdagen imorgon innan fyra veckors semester. Då ska man bara ha tagit lärdom av nedvarvningsknepet att inte lägga sig platt utan jobba sig ner så man slipper halsfluss och droppande näsa. Typ med loftrensing och sådant. Gissar att det i och för sig inte blir några större problem med att hitta arbete ensam med tre lediga barn hemma...
Svaren på gåtorna undrar ni! Givetvis "en byrå" och "solkräm" samt "en löpare som springer och springer men skadar sig och får åka ambulans till sjukhuset" MED att alternativt svar "Usain Bolt som har fastnat i en häck".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0