Selektivt seende förälder eller underbara barn och lika gudomliga föräldrar? En lagom dos självgodhet en måndagkväll


Livet känns meningsfullt. Våra barn växer och utvecklas och det är så förbaskat underbart. Tack i stora lass! 

Det känns enormt viktigt att lägga tiden på rätt saker i livet. Därför jobbar vi så mycket. Skämt åsido. Visst, vi jobbar lite för mycket nu och samvetet är verkligen inte alltid gott... Men den tiden som finns utöver den som spenderas på arbetet prioriterar vi främst utifrån att barnen ska ha en bra och balanserad tillvaro. Läxor får ta tid men på bestämda dagar. Idrott får också ta tid men det ska finnas tid för återhämtning. Familjemys får ta tid. God mat och prat och tända ljus men för lite tid till sällskapsspel (enligt modern). 

Högläsningen är också på plus, just nu Kalle Blomkvist och Rasmus. Trots det ovana språket älskar pojkarna den och jag tror att det är precis lika mycket att vi samtidigt kryper i pyjamasar och sitter under goa täcken i dubbelsängen som gör det till en älskad stund. Stunden sker absolut inte varje dag men tillräckligt ofta för att boken ska vara ihågkommen :) 

Lillskruttan då? Hon hänger i ärlighetens namn med lite mer än vad som är bara för hennes skull... Men hon verkar må gott och är en viljestark och vältalig snart treåring. Just nu är hon i en total Bamsefas,  Bamsetidningar i långa rader ska det vara allra helst - när hon inte leker intensiva fantasi- och buslekar och pratar öronen av oss. 

Idag njuter jag alltså av en dos självgodhet och av att vara en ganska nöjd och glad mamma till min finingar.  

Kommentarer
Postat av: Mamma och mormor

Njut du älskade dotter, det är du så värd ❤️ Ni har underbara barn 😘 och ni är gudomliga föräldrar 😉

2014-01-21 @ 08:53:29
Postat av: Pappa och morfar

Vad härligt att läsa. Ni är bäst!

2014-01-21 @ 08:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0