välkommen vinter - hejdå jul!
Nu sitter vi här med mosiga kinder, filtar, brasa och lite trötta ögonlock. Första riktiga vinterdagen och dessutom med gott hopp om att det kommer fler! Jag gläds och fröjdas uti bandy- och pulkaland! 


Pojkarna har idag utkämpat sammanlagt fem matcher för Villa på varsitt håll. Vinst i varenda en av dem är ju mycket sällsynt men makalöst kul! Verkligt bra lagspel på den front jag var idag, Alfreds P12b Villa röd var jätteduktiga! Lillskruttan slapp frysa de timmarna och njöt istället av farmor och farfars omvårdnad. 


Klockan fem i tre parkerade tre i familjen hemmavid. Fem minuter innan Knutsdansen började i Skeby. Med nästan språngmarsch hann vi dit. Övriga två dök upp lagom till korv med bröd, saft och kaka. Bandyspelarna var dock tömda på energi och frös för mycket för att invänta tomtens sista visit. Som tur var kunde lillasyster bära hem tre påsar med gott!


Varmt välkommen vintertid!Kommentarer
Postat av: mamma och mormor

Ojoj fullt ös hos familjen Sanfridsson :) Grattis till bandykillarna, så roligt för dem! Tycker som du, skönt med lite snö och lite kyla ... puss och kram till er alla!

2014-01-13 @ 09:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0